Populierenlaan 32 - 8430 Middelkerke
tel. 059 30 16 37
info@druk-debeuckelaere.be

DEBEUCKELAERE

uw grafische partner.be

Eén van onze specialiteiten is het printen en inbinden van eindwerken / thesissen. Elke student wil een eindwerk afgeven waar hij trots op kan zijn. Zowel inhoud als afwerking moeten van hoogstaande kwaliteit zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze professionele machines kunnen wij studenten topkwaliteit en service garanderen!

DUURTIJD VAN HET PRINTEN EN INBINDEN
Onder normale omstandigheden werken wij de eindwerken / thesissen onmiddellijk af! Wat wil dit zeggen? – U kunt uw bestand (pdf) doormailen, samen met uw instructies hoe wij uw eindwerk / thesis moeten afwerken. U komt dit 24 uur later ophalen. OF – U komt langs met uw bestand (pdf). Wij werken uw eindwerk / thesis direct af, terwijl u erop wacht! Hou er wel rekening mee dat u niet de enige student zal zijn die zijn deadline wil halen. Gewoonlijk is het bijzonder druk tussen 16 en 18u. Hierdoor kan de wachttijd enorm oplopen. Wij vragen u ten laatste om 16 uur bij ons te zijn, als u graag het eindwerk / thesis nog dezelfde avond afgewerkt wil hebben.

KOPIEEN EN PRINTS
We kunnen uw eindwerk printen in zwart-wit of in kleur. Onze machines kunnen zwart-wit en kleur automatisch herkennen. Pagina’s die u dus niet in kleur wil mogen dan ook geen kleur in de opmaak bevatten. Als u bijvoorbeeld niet wil dat hyperlinks in het blauw worden geprint en als kleur worden aangerekend, moet u ze zwart maken! Wil u een exemplaar hebben enkel in zwart-wit. Dan moet je dit niet in het bestand aanpassen. Verwittig ons en wij passen de printinstellingen aan.

PAPIERMOGELIJKHEDEN
We beschikken over de diverse papiersoorten, een gekleurde kaft of een zwaardere grammage

EINDWERKEN INBINDEN
We kunnen uw eindwerk inbinden met verschillende soorten ringen,
of lijmen met een rechte rug. Al dan niet voorzien van een plastic schutblad.
Wij werken deze af naar uw wensen.

OPTIES: PLANAFDRUK OF POSTERS
Steeds vaker wordt er voor gekozen een planafdruk of poster aan een eindwerk toe te voegen.
Laat gerust weten wat u wenst, wij kunnen tot 160 cm afdrukken

TIPS BIJ DE OPMAAK
Paginanummers: Bij dubbelzijdig printen raden wij aan de paginanummers te centreren en niet in de rechter of linker hoek te voorzien. Hierdoor vermijdt u dat paginanummers op de achterzijde in de inbindmarge verdwijnen.
Nieuwe hoofdstukken: Voorzie bij dubbelzijdig afdrukken de nodige witte bladzijden, zodat nieuwe hoofdstukken telkens op de rechterbladzijde beginnen, indien gewenst.
Aparte pdf-bestanden: Graag aparte pdf-bestanden voorzien voor elk apart printformaat: A3 afdrukken, bouwplannen, posters,… die opgenomen moeten worden in het eindwerk / thesis. Deze files worden apart geprint om nadien manueel in te voegen.
Marge: Voorzie een marge van minstens 1 cm rondom het blad, om geen verlies te hebben van tekst door printmarges en het inbinden.
Witte bladzijden: Wil je graag een aantal witte bladzijden opnemen in je eindwerk / thesis. Dan voorzie je deze best in je pdf-bestand. Op deze manier ben je zeker dat deze bladzijden niet vergeten worden en op de juiste plaats voorzien zijn. Een veel genomen indeling is de volgende: Voorpagina – blanco pagina – inhoudstafel – blanco pagina – inhoud.